سرور اختصاصی چیست‌؟ معایب و مزایا + کاربردهای آن

فهرست مطالب

منظور از سرور اختصاصی چیست؟ یک ماشین مجازی است که برای وب‌سایت‌ها با ترافیک بالا و سازمانها گزینه مناسبی است، با سرور اختصاصی یک ماشین مجازی با سرعت بالا، فضای حجم بالا و امنیت بی نظیر و بهترین گزینه در بین سرویس‌های میزبانی آنلاین است، تا بتوانید از مشکلات پیچیده و دشوار در امان باشید. در این مقاله از آموزش سرور به شناخت سرور اختصاصی و کاربردهای آن می‌پردایم پس تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.

اول بدانیم سرور چیست؟

سرور یک سیستم با سخت افزاری بالا است که به آن ابر کامپیوتر هم گفته می‌شود. سرور مانند کامپیوترهای خانگی به سخت افزار و شبکه نیاز دارد با این تفاوت که سخت افزار (پردازنده CPU، رم RAM و فضای ذخیره سازی) بالاترب در دیتاسنتر یا اتاق سرور اختصاصی قرار می‌گیرند.
از سرور به نحوه مختلفی استفاده می‌شود مثال سرور مجازی یا VPS در شرکت های هاستینگ ارائه می‌شود ولی به صورت اشتراکی با کاربران دیگر استفاده می‌کنید، سرور اختصاصی به صورت خصوصی تمامی منابع و دسترسی به شما تعلق می‌گیرد.

اگر تمایل دارید بیشتر بدانید سرور چیست؟ (پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله (سرور چیست؟)را بخوانید!!

سرور اختصاصی چیست؟

سرور اختصاصی یک نوع سرور فیزیکی است که در دیتاسنترهای استاندارد جهانی برای کاربران، شرکت و سازمان قرار می‌گیرد. Dedicated سرور برخلاف سرویس‌های اشتراکی و سرور مجازی که کاربران به صورت اشتراکی از یک تکه تقسیم شده با سرور استفاده کی‌کنند، شما تمامی منابع و مدیریت در دسترس شما است.
سرور اختصاصی کاربردهای زیادی  در میزبانی آنلاین و شبکه دارد با ویژگی‌های فوق‌العاده برای کسانی که یک فروشگاه آنلاین یا شبکه کار هستند کاربردهای زیادی به ارمغان می‌آورد مدیریت ترافیک، سرعت بالا وب‌سایت و امنیت بالا از ویژگی‌های مهم سرور اختصاصی است.
در سرور اختصاصی تمامی منابع مانند رم RAM ، پردازنده CPU و فضای ذخیره سازی در اختیار شما است، و مدیریت پهنای باند و دسترسی به تمام منابع و راه‌اندازی امنیت برای سرور در اختیار شما است.

منابع مصرفی سرور اختصاصی چیست؟

Dedicate سرورها معمولا از پردازنده و رم‌های پیشرفته و پرقدرت استفاده می‌کنند، که برای شرکت‌و سازمانها بهترین گزینه است تا بتوانند کارهای سنگین و نرم‌افزارهای پیچیده را به راحتی راه‌اندازی و استفاده کنند. در ادامه به مواردی از منابع مصرفی می‌پردازیم.

سرور اختصاصی چیست و منابع مصرفی آن

پردازنده (CPU)

پردازنده در سرور اختصاصی به عنوان یک مغز متفکر عمل می‌کند که تمامی پردازش‌ها به وسیله آن انجام ‌می‌شود. در سرور از برندهای مانند intel و AMD استفاده می‌شود.

رم (RAM)

رم به روی سرعت سرور تاثیر زیادی دارد، وظیفه رم پردازش به صورت موقت را بر عهده دارد. در سرورها معمولا از 32G به بالا استفاده می‌شود تا توان ترافیک زیاد را داشته باشد.

فضای ذخیره سازی (SSD)

برای ذخیره اطلاعات کاربران یا نرم‌افزارها به فضای برای ذخیره‌سازی نیاز است تا اطلاعات در آن ذخیره شود، با استفاده از هارد دیسک‌‌های SSD و NVME هم برای ذخیره و انتقال دیتا با سرعت بالاتر استفاده می‌شود.

پهنای باند (Bandit)

پهنای باند به میزان انتقال دیتا در بین کاربران گفته می‌شود، یعنی اگر چند کاربر وارد وب‌سایت شما شوند از سرور تا کاربر دیتا را ارسال می‌کند به سرعتی که  برای کاربران دیتا را انتقال می‌دهد همان پهنای باند است.

شبکه (Network)

شبکه برای اتصال به اینترنت و اتصال کاربران  با دستگاه‌های مختلف استفاده می‌شود. با کارت شبکه 1 تا 100 گیگابایت بر ثانیه استفاده می‌کنند.

مزایا و معایب سرور اختصاصی چیست؟

سرور اختصاصی هم مانند بقیه سرویس‌ها آنلاین مزایا و معایبی دارد در انواع سرور اختصاصی وجود دارد. در ادامه به مزایا و معایب آنها می‌پردازیم.

مزایا سرور اختصاصی چیست؟

با خرید dedicated سرور شما با ویژگی‌های با کارآمد عالی خواهید داشت که نوع و کارایی مختلف به شما ارائه می‌دهد. در زیر مواردی از مزایا را بدانیم:

سرور اختصاصی چیست مزایا استفاده از سرور اختصاصی

کیفیت و سرعت بالا

در سرور اختصاصی تمامی منابع سخت افزاری (رم RAM، پردازنده CPU، فضای ذخیره سازی) به صورت اختصاصی به شما تعلق می‌گیرد، برای وب‌سایت و اپیکیشن‌های که نیاز به پردازنده قدرتمندی دارند بهترین گزینه است.

امنیت فوق العاده

با سرور اختصاصی تمامی امنیت سرور به عهده شما سات و میتوانید با فایروال و نرم‌افزارهای مختلف از حملات سایبری و محدودیت آی پی امنیت سرور را بالا ببرید، همچنین امنیت سرور اختصاصی نسبت به سرویس‌های اشتراکی و سرور مجازی بالاتر است و اطلاعات و دیتا ذخیره شده وب‌سایت شما امنیت بیشتری دارند.

آی‌پی اختصاصی سرور

برای تریدرها و گیمرها که نیاز به یک دسکتاپ با ip اختصاصی یک لوکیشن دارد استفاده می‌شود. برای راه اندازی سرور گیم و اپلیکیشن یا برنامه‌های ترید فارکس و بانک paypal، mastercard و … با ای پی اختصاصی می‌توانید به کارهای بازار مالی خود برسید.

کنترل و مدیریت کامل بر سرور

در سرور اختصاصی تمامی دسترسی به سرور برای پیکربندی و مدیریت دلخواه خود را پیاده سازی و راه اندازی کنید، با این امکانات می‌توانید تمامی سخت افزار و قابلیت‌ها مطابق نیازتان استفاده کنید.

پایداری و آپتایم بالا

با منابع قدرتمند و بروز دنیا و قرارگیری در دیتاسنترهای با استاندارد جهانی با پایداری بالا برخوردار هستند. یعنی دیگر نیاز به نگرانی قطعی و آپتایم وب‌سایت یا اپلیکیشن خود باشید.

انعطاف پذیری بالا

در سرور اختصاصی این قابلیت وجود دارد که بتوانید چند وب‌سایت یا اپلیکیشن را به روی آن بالا بیاورید. یعنی با منابع سخت‌افزاری قدرتمند و امکان ارتقا می‌توانید یک وب‌سایت با ترافیک بالا یا چند وب‌سایت کوچک را مدیریت کنید.

معایب سرور اختصاصی چیست؟

سرور اختصاصی هم مانند دیگر سرویس‌های آنلاین معایبی دارد، که در مواقع خرید مثل مزایا باید به آن توجه داشته باشید تا بهترین را انتخاب کنید.

هزینه بالاتر

قیمت سرور اختصاصی نسبت به سرور مجازی و هاست اشتراکی بالاتر است، به خاطر هزینه سخت افزاری و نگهداری سرور هزینه بالاتری را دارد ولی کیفیت بالاتری هم به شما می‌دهد.

نیاز به دانش فنی

از اونجایی که تمامی مدیریت و کنترل بر عهده شما می‌باشد نیاز به دانش فنی برای راه‌اندازی سیستم عامل و امنیت سرور دارید تا بتوانید یک سرور با میل خود را راه‌اندازی و مدیریت کنید، یا اگر به مشکلی برخوردید بتوانید که به سرعت آن را حل کنید.

مدیریت دشوار

در سرور اختصاصی تمامی کارها به شما واگذار می‌شودف مثلا برای امنیت باید خودتان فایروال و نرم‌افزارها رو نصب کنید، تقسیم منابع برای چندین وب‌سایت با مجازی ساز انجام دهید و راه اندازی اولیه با سیستم عامل دلخواه خود را بر عهده داشته باشید. ولی در سرور مجازی تمامی کارها را شرکت ارائه دهند برعهده دارد.

کاربرد سرور اختصاصی چیست؟

سرور اختصاصی در بیشتر حوزه و مکان‌ا کارایی ندارد، dedicated server برای سازمانها و شرکت‌های بزرگ و کوچک، گیمر و تریدرها حتی فروشگاه‌ای آنلاین کاربردی است. در ادامه به کارای در حوزه‌های مختلف را نام و توضیحاتی را بیان کرده ایم.

میزبانی وب سایت با ترافیک بالا

در مواقعی که وب‌سایت شما در حال رشد است و ترافیک زیادی روزانه به سایت شما می‌آید. بهترین گزینه خرید سرور اختصاصی است تا با منابع قدرتمند و امنیت بی‌نظیر بدون اختلال یا قطعی در وب‌سایت به کسب و کار خود برسید.

میزبانی نرم‌افزار سازمانی

در سازمانهای که برای اجرای نرم‌افزارهای CRM، ERP یا سیستم حسابداری با بهره گیری از سرور اختصاصی امنیت و منابع پرقدرت استفاده می‌کنند، با سرور اختصاصی تضمین امنیت اطلاعات خود را مهیا کنید.

ساخت سرور گیم

برای ساخت یک سرور گیم مانند minecraft، CSGO، RUST و … به منابع برای پردازش نیاز دارید تا بتوانید چندین کاربر به صورت همزمان گیم را اجرا و بازی کنید.

ساخت سرور دانلود

در وب‌سات‌های دانلود فیلم و موزیک یا برنامه به فضای ذخیره سازی زیادی برای ذخیره موزیک و فیلم‌ها دارید. در سرور اختصاصی به طور اختصاصی می‌توانید دیتا خود را ذخیره سازی کنید و برای کاربران به اشتراک بگذارید.

میزبانی از چند وب‌سایت

از آنجایی که منابع سرور اختصاصی زیاد است شما قادر به این هستید که چندین وب‌سایت را اجرا کنید و نیازی به خرید چندین هاست یا سرور مجازی نیست.

میزبانی ابر خصوصی

با سرور اختصاصی می‌توانید به راحتی سرویس ابری خصوصی را اجرا کنید. با ایجاد سرور ابری خصوصی با انعطاف‌پذیری و مقایس‌پذیری بالا کاربران یک سرویس مجازی متناسب به نیاز خود ایجاد کنند.

گرافیستها

برای تیم‌های گرافیستی که نیاز دارند با برنامه‌های سنگین گرافیکی برای رندینگ ویدیو یا طرح‌های سه بعدی که نیاز به منابع زیادی دارند.

ساخت سرور ایمیل

ساخت یک سیستم ایمیل برای شرکت‌های بزرگ که روزانه ایمیل‌های زیادی را دارند یا ایجاد ایمیل‌های سازمانی برای کارکنان استفاده می‌شود.

انواع سرور اختصاصی چیست؟

سرور اختصاصی در نوع‌ مختلفی ارائه می‌شود، مدیریت شده یا مدیریت نشده با سیستم عامل‌های لینوکس، ویندوز و میکروتیک که هر کدام با توزیع و نسخه گوناگونی اجرا می‌شود و حتی در لوکیشن‌های ایران، آمریکا، آلمان و … به شما ارائه می‌شود با نیاز خود آنها را انتخاب یا نصب می‌کنید.

نوع مدیریت سرور اختصاصی چیست؟

در سرور اختصاصی با دو نوع مدیریت شده و مدیریت نشده به شما تعلق می‌گیردف در ادامه برای شما تفاوت این دو نوع را توضیح داده‌ایم:

سرور اختصاصی مدیریت شده

سرور اختصاصی مدیریت‌شده (Managed Dedicated Server) با این نوع تمامی پشتیبانی، مدیریت و کنترل سرور بر عهده ارائه دهنده سرور است، این نوع سرور برای کسانی که نیاز به  منابع و امنیت بالا دارند ولی وقت برای مدیریت و کنترل سرور را ندارند بهترین نوع سرور اختصاصی مدیریت شده است.

سرور اختصاصی مدیریت نشده

سرور اختصاصی مدیریت‌نشده (Unmanaged Dedicated Server) یک سرویس است که تمامی کارهای مدیریت، کنترل، پشتیبانی و پیکربندی سرور در اختیار کاربر و تیم فنی است، شرکت ارائه دهنده فقط از نگهداری، منابع سخت‌افزاری و سیستم عامل را برای شما ارائه می‌دهد.

تفاوت بین سرور مدیریت شده و سرور مدیریت نشده را در جدول بدانیم.

ویژگیمدیریت شدهمدیریت نشده
نصب و راه اندازیتوسط ارائه دهندهتوسط کاربر
بروزرسانی نرم‌افزاربر عهده ارائه دهندهبر عهده کاربر
امنیت سرورمانیتورینگ و امنیت با ارائه دهندهکاربر باید انجام دهد
پشتیبانی24 ساعتهمحدود یا بدون پشتیبانی
هزینهبیشترکمتر

نوع سیستم‌عامل سرور اختصاصی چیست؟

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌ها که باید به آن توجه داشت نوع سیستم عامل است، سیستم عامل هم در سرعت و کارای در نوع مدیریت سرور نقش بسیار زیادی دارد. سه نوع سیستم عامل وجود دارد که با توزیع و نسخه مختلف استفاده کنید، در ادامه به آنها می‌پردازیم.

سرور اختصاصی لینوکس

سیستم عامل لینوکس می‌توان گفت یکی در رتبه اول در بین بقیه سیستم عامل‌ها را دارد، لینوکس به خاطرمتن باز و امنیت بالای که دارد در بین کاربران بیشترین محبوبیت را پیدا کرده است. لینوکس برای وب‌سایت، سرور خصوصی(VPN)، آتی کاران و … کاربرد دارد و توزیع‌ها مختلفی با ارتقا کارای در کانفیگ، تعمیر، مدیریت و نصب دانش فنی بیشتری نسبت به ویندوز نیاز دارند.

سرور اختصاصی ویندوز

سیستم عامل ویندوز محصولی از شرکت مایکروسافت است، محبوبیت این سیستم عامل برای رابط گرافیکی کاربر پسند  است و نیازی دانش فنی خاصی ندارد و به راحتی می‌توانید سرور اختصاصی خود را مدیریت و پیکربندی کنید. ویندوز در چند نسخه 2016، 2019 و 2022 و چندین نسخه قدیمی‌تر وجود دارد.

اگر می‌خواهید برای سرور اختصاصی خود ویندوز را نصب کنید توصیه می‌کنیم از بروز‌ترین نسخه آن استفاده کنید تا از نظر امنیت و کاربرد بالاتری به شما ارائه دهید.همچنین شرکت مایکروسافت اعلام کرده است در سال 2025 نسخه با ارتقا بالاتری را عرضه می‌کند.

سرور اختصاصی میکروتیک

سرور اختصاصی میکروتیک (MikroTik Dedicated Server) یک سیستم عامل است که با RouterOS میکروتیک روی سرور اختصاصی نصب می‌شود. میکروتیک برای مدیریت شبکه، مسیریابی، خدمات امنیتی و چندین سرویس شبکه دیگر استفاده می‌شود. میکروتیک برای امکانات گسترده و هزینه مقرون به‌صرفه در بین شبکه کاران بسیار محبوب است.

تفاوت بین سیستم عامل لینوکس، ویندوز و میکروتیک را در جدول بدانیم.

ویژگیلینوکسویندوزمیکروتیک
رابط کاربریخط فرمانگرافیکی (GUI)winbox
سیستم عاملDebian، Ubuntu، CentOSWindows(2016، 2019، 2022)RouterOS
امنیتبالاترین امنیتبالا و در معرض حملاتبالا و مناسب
لایسنسبدون لایسنس و بعضی‌ها با لایسنسنیاز به لایسنس Windowsنیاز به لایسنس Mikrotik
مناسب برایوب‌سایت، سرویس‌های متن بازمناسب برنامه‌های مایکروسافتمتخصصان شبکه، سازمانها
انعطاف پذیریبسیار زیادمحدود در برنامهمتمرکز بر شبکه

نوع موقعیت مکانی سرور اختصاصی چیست؟

سرور اختصاصی در موقعیت مکانی‌های مختلفی عرضه می‌شود، شما باید با توجه به کاربر یا کسب و کار خود سرور را خریداری کنید تا سرعت و پینگ پایین‌تری را به شما بده. مثلا اگر کاربران شما در ایران هستند باید سرور اختصاصی ایران را خریداری کنید و برای کسانی که کسب و کار یا سرویسی در خارج از کشور ارائه می‌هند سرور خارجی استفاده کنید.

سرور اختصاصی ایران

سرورهای که در دیتاسنترهای داخلی قرار می‌گیرند را سرور ایران (سرور اختصاصی ایران) می‌گویند. برای کسانی که کسب و کارشان در ایران قرار دارد بهترین گزینه است چون هرچه مسافت بین کاربر تا سرور کمتر باشد سرعت بیشتری را به شما می‌دهد، اگر شما وب‌سایت با کاربران ایرانی دارید استفاده سرور اختصاصی ایران هم برای رضایت بیشتر کاربر هم سئو سایت تاثیر زیادی دارد.

  • استفاده برای وب‌سایت با ترافیک بالا
  • اپلیکیشن و برنامه‌های پیام رسان و خدماتی
  • برای ارگانهای دولت به خاطر حساسیت اطلاعات
  • بانک و شرکتهای مالی برای امنیت بالاتر
  • سازمانهای آموزشی برا کاربران ایرانی

سرور اختصاصی خارج

سرور اختصاصی خارج به سرور فیزیکی که در دیتاسنترهای فوق پیشرفته با تجهیزات بروز دنیا آمریکا، آلمان، هلند و … قرار دارند می‌گویند. این سرورها برای کسب و کار و فعالیت‌های بین المللی با زیرساخت حرفه‌ای و پیشرفته با قیمت مقرون بصرفه‌تر از سرور داخلی مناسب است.

  • وب‌سایت و اپلیکیشن که در بین الملل کاربر دارند
  • زیرساخت ابری برای استارتاپ‌ها
  • ساخت سرور گیم با گرافیک‌های بالا
  • ساخت سرور خصوصی برای دور زدن تحریم‌ها

بیاین در یک جدول تفاوت سرور اختصاصی ایران و خارج را ببینیم.

ویژگیسرور اختصاصی ایرانسرور اختصاصی خارج
سرعت داخل کشورسرعت بالاسرعت متوسط
کارایی بین المللیمحدود شدهبدون محدودیت
پهنای باندمحدودیت شدهپایداری و وسیع‌تر
کیفیتمناسبپیشرفته با تکنولوژی
پشتیبانی24 ساعته و فارسیزبان غیر فارسی

تفاوت بین سرور اختصاصی و سرور مجازی

در سرور اختصاصی و سرور مجازی (VPS) به قیمت، سرعت، امنیت و سایر موارد می‌توان اشاره کرد. در سرور اختصاصی با نحوه کانفیگی که انجام می‌شود تفاوتش در این است که تمامی منابع سرور ( رم RAM، پردازنده CPU، فضای ذخیره سازی) به طور خصوصی در اختیار شما است.
سرور مجازی شما یک قسمت تقسیم شده با مجازی ساز از سرور فیزیکی را دریافت می‌کنید که با بقیه کاربران به صورت اشتراکی است. یعنی شما رم و فضای ذخیره سازی را به طور خصوصی در اختیار دارید، ولی پردازنده را با کاربران دیگر به صورت اشتراکی استفاده می‌کنید.

سرور اختصاصی چیست و سرور مجازی چیست

همچنین از آنجایی که قیمت سرور اختصاصی بالاتر است برای کسانی که وب‌سایت کوچکی دارند توصیه نمی‌شود، سرور اختصاصی بیشتر برای وب‌سایت با ترافیک بالا یا سازمانها استفاده زیادی دارند.

میخواهید تفاوت سرور مجازی و سرور اختصاصی را بیشتر بدانید؟ (پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله (سرور فیزیکی یا سرور مجازی)را بخوانید!!

تفاوت بین سرور اختصاصی و سرور ابری

تفاوتی زیادی که در بین سرور اختصاصی و سرور ابری وجود دارد، می‌توان گفت که سرور ابری یک سرویس آنلاین است که از چندین سرور فیزیکی در موقیعت‌های مختلف به صورت مجازی به محیط ابری متصل شده‌اند. این سرویس به صورت اشتراکی با دیگر کاربران استفاده می‌کنید ولی می‌توانید منابع مورد نیاز را کاهش یا افزایش دهید.
تفاوت سرور ابری و سرور اختصاصی در این است که سرور اختصاصی به صورت خصوصی منابع به یک کاربر تعلق می‌گیرد، و در سرور ابری شما از چندین سرور فیزیکی در یک محیط ابری به صورت اشتراکی با دیگر کاربران استفاده می‌کنیدو ولی امکان افزایش و کاهش منابع وجود دارد.

تفاوت بین سرور اختصاصی و هاست اشتراکی

تفاوت بین سرور اختصاصی و هاست اشتراکی را در یک مثال ساده بیان کنیم که سرور اختصاصی یک نوع در اختیار گرفتن یک معلم خصوصی برای شما است تا به شما درس یاد بدهد، ولی هاست اشتراکی را کلاس عمومی در نظر می‌گیریم که کلاس با یک معلم و چندین دانش آموز وجود دارد.

نکات مهم خرید سرور اختصاصی

برای خرید سرور اختصاصی باید به چندین نکته توجه داشته باشید، تا یک سرویس با کیفیت و امنیت بالا برای کسب و کار خود داشته باشید. در زیر چندین نکات که باید توجه کنید را بیان کرده‌ایم:

  • منابع سخت افزاری استفاده شده در سرور اختصاصی
  • مقادیر امنیتی فایروال، بکاپ گیری و نرم‌افزارها
  • موقعیت مکانی قرارگیری سرور
  • میزان پشتیبانی مورد نیاز
  • امکان ارتقا منابع سخت افزاری
  • سیستم عامل مورد نیاز شما
  • قیمت سرور اختصاصی ایران یا خارج به‌صرفه باشد

قبل از خرید حتما به این نکات توجه داشته باشید تا به مشکلات یا اختلال و قطعی در سرور مواجه نشوید.

خلاصه

در نتیجه سرور اختصاصی یک سرور فیزیک با منابع بالا با امنیت قوی به طور اختصاصی به شما تعلق می‌گیرد که شما فقط هزینه را پرداخت می‌کنید و شرکت ارائه دهنده برای شما منابع سخت افزاری و نگهداری از و پهنای باند مصرفی را از شما می‌گیرد. امیدواریم که این مقاله از آموزش سرور در میزبان داده مفید واقع شده باشد.

سوالات متداول

سرور اختصاصی چیست؟

منظور از سرور اختصاصی چیست، سرور dedicated یک سرور فیزیکی است که در دیتاسنترهای با استاندارد قرار می‌گیرد همراه با منابع بالا و امنیت بی‌نظیر به طور اختصاصی برای کاربر ارائه می‌شود.

سرور اختصاصی برای چه کسانی مناسب است؟

سرور اختصاصی برا کسانی که وب‌سایت یا فروشگاه با ترافیک بالا دارند، ساخت یک محیط برای توسعه دهندگان و برنامه نویسان، ساخت یک گیم سرور، شرکت و سازمانها و سایر موارد کارایی دارد.

آیا می‌توانیم منابع سخت افزاری را ارتقا دهیم؟

بله، ولی به جای که سرویس خود را خریداری کرده‌اید بستگی دارد یا ظرفیت سرور داشته باشد که اضافه کنید.

هزینه سرور اختصاصی به چه چیزی بستگی دارد؟

هزینه سرور اختصاصی به عواملی مانند منابع سخت افزاری، موقعیت مکانی دیتاسنتر، نوع مدیریت و پشتیبانی سرور بستگی دارد.

آیا سرور اختصاصی امنیت دارد؟

بله، امنیت سرور اختصاصی فقط به نوع نرم‌افزار، فایروال و نوع دسترسی که کاربر یا تیم فنی اعمال کرده است بستگی دارد.

آیا می‌توانیم روی سرور اختصاصی کنترل پنل نصب کنیم؟

بله، به روی سیستم عامل لینوکس کنترل پنل Cpanel و Directadmin به روی سیستم عامل ویندوز plesk بیشتر کاربرد را دارد.

آیا سرور اختصاصی برای وب‌سایت وردپرسی مناسب است؟

بله، سرور اختصاصی از منابع بالا و باکیفیت، امنیت قوی و فضای ذخیره سازی زیادی دارد که برای وب‌سایت‌های وردپرسی کوچک و بزرگ کاربردی است.

نظرات دیدگاهتان را ارسال کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + 13 =