آموزش ساخت سایت حرفهای - آموزش صفر تا صد ساخت سایت
امروزه دنیای تکنولوژی روز به روز در حال پیشرفت است، که دیگر شما نگران مشکلاتی که باید برای خرید به مغازه حضوری یا نوبت دهی در صف باشید. به راحتی با استفاده از تلفن هوشمند خود در خانه به کارهای خود رسیدگی کنید. که برای ساخت سایت حرفه ای یک دردسر است که امروزه به راحتی قابل اجرا می باشد. شما با واسطه از سایت ساز ها میتوانید به راحتی یک سایت را به صورت حرفه ای و بدون دردسر داشته باشید. برای طراحی سایت خودتان حتی بدون هیچ گونه دانش کامپیوتری و کد نویسی بسازید، و به راحتی صاحب کسب و کار شود یا سایت برای کسب و کار خود بسازید.
خب حالا برای اینکه بتوانیم یک وب سایت حرفهای بسازیم باید از کجا شروع کنیم؟ دیگر برای ساخت سایت نیاز به روش های قدیمی کدنویسی نیازی نیست. در ادامه ما به شما برای داشتن یک سایت حرفه ای از صفر تا صد آن را یاد می دهیم، شما فقط باید چند دقیقه وقت بگذارید تا صاحب سایت خود شوید، که شامل انتخاب سایت ساز عالی، خرید دامنه، تولید محتوا، بهینه سازی گوگل (سئو SEO) و دیگر موارد می شود. پس برای یادگیری طریقه ساخت سایت حرفه ای همراه باشید.
1.اولین کار هدف از ساخت سایت حرفه ای خود را باید بدانیم
- سایت فروشگاهی برای فروش محصولات شما
- سایت شرکتی برای نشان دادن خدمات خود
- وبلاگ نویسی برای سایت های که خبری هستند
- تبلیغاتی و لندینگ پیج برای کمپین آنلاین تبلیغاتی
- سایت هنری برای نشان دادن نمونه کارهای خود
- شخصی که برای کسانی که رزومه و مهارت خود را نمایش می دهند
2.انتخاب یک سایت ساز برای ساخت سایت حرفه ای
بعد از مشخص کردن هدف که می خواهید سایت خود را راه اندازی کنید، باید بهترین ابزارها را برای سایت خود را مشخص کنید. سایت ساز ( CMS یا سیستم محتوا سازی ) که در پلتفرم های مختلف ارائه داده می شود که به شما این امکانات را می دهد تا سایت خود راه اندازی کنید که wordpress یکی از بهترین های آنها است.
راه آسان ساخت سایت به یک سایت ساز جهت ساخت سایت مراجعه کنید که باید معیار های که باید در نظر بگیرید می توان گفت شامل پشتیبانی عالی، طراحی کاربر پسند (UX) سایت، سئو فرندلی بودن سایت و… که برای شما طراحی میکنند توجه داشته باشید. میزبان داده یکی از بهترین سایت سازهای فعال است که با مزایای مختلف به شما خدمات می دهد که در زیر مشاهده میکنید:
- طراحی سایت با استانداردهای گوگل یا سئو شده
- ارائه دامنه .ir به صورت رایگان
- پشتیبانی 24 ساعته و قدرتمند
- قالب های متنوع و بهینه شده در تمامی حوزه ها
- ساخت سایت فقط با چند کلیک
- کاملا هماهنگ شده با موبایل و تبلت یا ریسپانسیو شده
3.ساخت دامنه مناسب برای سایت حرفه ای
بعد از اینکه فهمیدیم که حوزه کاری ما چیست، باید یک دامنه یا نشانی اینترنتی رو برای سایتمان انتخاب کنیم که کاربران بتوانند از طریق دامنه به سایت شما مراجعه کنند، دامنه باید به طوری انتخاب شود که در راستای کار شما باشد و هم کوتاه باشد تا در ذهن مخاطب زودتر جای بگیرد یعنی اگر شما یک فروشگاه فروش کفش دارید باید یک اسم مانند شیک پوش باشد که خوانایی سریع باشد و هم معنی کفش را بدهد برای داشتن دامنه خوب باید نکات زیر رعایت شود:
- ساده باشد راحت تر خوانده شود یعنی از سمپل، اعداد و حرف خاص استفاده نشود
- کوتاه بودن دامنه به معنی سریعتر خوانده شدن و به یاد مانده آن است
- تحریک کردن یعنی یک بخشی از کار یا هم معنی آن در دامنه باشد تا کاربر و گوگل شما را پیدا کنند
- شفافیت دامنه جلوگیری از سردرگمی کاربر یا نام برند خودتان باشد
به زبان ساده، نام دامنه همان آدرس سایت شماست که در اینترنت میتوان به آن دست پیدا کرد. بازدید کنندگان با وارد کردن این آدرس در مرورگرهای خود به سایت شما دسترسی پیدا خواهند کرد. انتخاب نام دامنه اهمیت زیادی در ساخت وب سایت حرفهای و موفقیت سایت شما دارد. وب سایتهایی که دارای دامنههای خاصتر هستند، حرفهایتر و قابل اعتماد تر به نظر میرسند. با انتخاب عاقلانه میتوانید به موتورهای جستجو مانند گوگل نیز کمک کنید تا درک بهتری از کسب و کار اینترنتی شما داشته باشند.
4.انتخاب قالب مناسب با حوزه کار شما
در گذشت زمان سایت ساز ها به وجود آمدند که دیگر مثل روش های قدیمی که سایت را طراحی اولیه و بع از با دانش کد نویسی سایت را برای اجرا می ساختن، الان دیگر نیاز به این کار نیست و شما فقط با انتخاب پوسته و قالب های آماده سایت می توانید سایت حرفه ای داشته باشید.
قالب و پوسته ها می توان گفت سایت های هستند که به دست متخصصان طراحی سایت به صورت حرفه ای ساخته شده اند. و شما فقط با چند تغییر جزئی رنگ، عکس، محصولات و… می توانید یک سایت حرفه ای برای کسب و کار خود راه اندازی کنید. ما در میزبان داده به طور حرفه ای برای شما قالب های با سرعت بالا و بهینه شده آماده کرده ایم تا دیگر شما نگران چیزی نباشید و فقط بتوانید محصولات یا خدمات خود را ارائه دهید.
5.بارگذاری محتوا خود در سایت
حالا بعد از اینکه یک قالب و دامنه برای کسب و کار خود انتخاب کردیم نوبت به این میرسه که محتوای قالبی که انتخاب کرده ایم را به صورت دلخواهی که میخواهیم تغییر دهیم که شامل عکس، متن و… می باشد. که باید توجه داشته باشید که این محتوا باید به دست خود شما و اختصاصی خودتان باشد و از سایت یا منبع دیگری کپی نکنید، یا میتوانید از سایت های که در قبال گرفتن هزینه به شما این امکان را می دهد تا از منابع آنها استفاده کنید.
بارگذاری محتوای با کیفیت در سایت
از محتوای کم حجم استفاده کنید.
انجام دادن برند سازی در تولید محتوا
6.برای ساخت سایت حرفه ای باید به صفحات اصلی توجه داشت
صفحه اصلی یا نخست سایت
صفحه محصولات و خدماتی که ارائه می دهید
صفحه درباره ما
تماس با ما
وبلاگ
7.سئو کردن در ساخت سایت حرفه ای
کلمه کلیدی
لینک داخلی
لینک خارجی
تگ Alt
8.ریسپانسیو (Responsive) یا بهینه سازی موبایل در ساخت سایت حرفه ای
9.چک کردن بعد از ساخت سایت حرفه ای
بعد از اینکه تمام مراحل را انجام دادید الان نوبت آن رسیده است که سایت خود را بررسی کامل انجام دهیم تا هیچ گونه اشتباهی در آن نباشد. و یک راه حل کلی این است که به دیگران بگویید تا سایت شما رو بررسی کنید، که آیا سایت شما مشکلی دارد یا نه در زیر چند تا از چیزهای که باید چک کنید گفته ایم:
- بررسی غلط های املایی
- کار کردن لینک ها
- رعایت سئو
- سرعت سایت
- ریسپانسیو بودن سایت
- دسترسی راحت به بخش های مختلف
10.انتشار سایت و بروزرسانی سایت
شما وقتی سایت را تمام کردید و به مرحله انتشار رسیدید به این معنا نیست که تمام شده است. اگر می خواهید که سایت شما یک سایت حرفه ای باشد باید شروع به نوشتن وبلاگ و بارگذاری محصولات یا خدمات خود باشید. شما باید سایت خود را در صنعتی که در آن فعالیت می کنید را همیشه بروز نگه دارید یعنی باید مطالب بروز و بعد از چند وقت ظاهر سایت را یک تکانی بدهید که روی سئو شما هم تاثیر دارد.
علاوه بر این کار ها باید چند تا ابزار را روی سایت خود اضافه کنید که بتوانید عملکرد و مشکلات که روی سایت شما است را برطرف کنید.